Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Ullie

Pagina's: [1] 2
1
Overig / Een MT doet het ook in de bergen
« Gepost op: 22 juli 2012, 22:21:44 »
Wisten we natuurlijk al wel...Bart zit zelfs boven op de Bonette. Maar voor de liefhebber:

https://vimeo.com/46189133

2
Overig / Goeie smoes...;)
« Gepost op: 19 juni 2012, 21:17:02 »
Lars had in ieder geval afgelopen weekend wel een goeie smoes om niet mee te rijden. f het waren de naween van het feest...of je was je overhemd aan het strijken... ;)

Gefeliciteerd man!!!

http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/11239299/Minister-op-de-stoep-bij-architect-Courage.ece

3
Over dit forum... / Plaatje 'nieuw'
« Gepost op: 04 maart 2012, 18:17:02 »
Even iets heeeel anders...ik heb al lange tijd het volgende euvel:

Als er een reactie in een topic wordt geplaatst, probeert mijn browser het volgende plaatje bij de topictitel in het overzicht te vinden:
http://mt01.valenkamp.nl/Themes/core/images/dutch/new.gif

Volgens mij bestaat dat plaatje niet, althans, mijn browser geeft aan dat hij dat niet kan vinden. Gevolgd door een rood kruisje.

- Hebben meer mensen hier last van, of moet ik het zelf oplossen,
- Zo ja, kan BS dit nu ook aanpakken? Of moeten we daarvoor nog bij Marco zijn?  ;)

4
Over dit forum... / Een voorstel...
« Gepost op: 04 maart 2012, 13:05:38 »
N.a.v. de sfeer, de diverse discussies en het doel van het forum wil ik het volgende voorstel inbrengen. (Let wel: een voorstel! Dat mag dus afgewezen worden).

Mijn gevoel is dat het 'anonieme' internet, wat dit forum toch ook is , er toe leidt dat we nt wat makkelijker dingen tegen elkaar zeggen die we in real life voor ons zouden houden of wel zouden slikken. Een iets te heftig berichtje naar een 'onbekende' is snel getypt zullen we maar zeggen.

De forum meetings helpen wel mee,om net wat meer van elkaar te accepteren, simpelweg omdat je elkaar kent. Nu is het volgens mij lastig om altijd iedereen bijelkaar te krijgen. Waarbij mijn eigen agenda een treffend voorbeeld is. ;)

Ik zou dus willen proberen om op een andere manier de anomimiteit wat weg te nemen. Kunnen we niet ergens een 'hernieuwd' voorstelrondje gaan doen?
Wat mij betreft met persoonlijke details (echte naam, woonplaats, leeftijd, werk, foto(?)).

Iedere geregistreerd lid krijgt via mail het verzoek om zich opnieuw voor te stellen (want ik gok dat er -net als ik- meer leden zijn die zich hier gezien de ontwikkelingen wat minder laten zien de laatste tijd).

Ik wil zelfs wel zover gaan dat we over een bijvoorbeeld een maand alle leden die zich nog niet correct voorgesteld hebben, afsluiten van dit forum en een email sturen met uitleg waarom ze afgesloten zijn. Ze kunnen zich dan ook vanzelfsprekend hernieuwd aanmelden (mits wel correct voorgesteld).

Enne...voor wat betreft die foto...ik ben ook niet moeders mooiste...dus dat mag de pret niet drukken.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

5
Overig / Rijden in groepen
« Gepost op: 04 oktober 2010, 09:31:19 »
Goed idee van GJ en Marco om een nieuw topic te starten. Bij deze!

6
Overig / Klaverblad en artikel 5?
« Gepost op: 31 mei 2010, 12:41:38 »
Heren,

Mijn onderbuurman reed afgelopen weekend op een leeg klaverblad. Helemaal leeg bleek het niet te zijn, want (ruim) achter hem reed n auto waarin twee agenten bleken te zitten. Zij hebben hem geklokt op 128km/u en hem vervolgens staande gehouden en voorzien van een prent op basis van artikel 5. Zijn rijbewijs is niet ingenomen, aangezien hij volgens de verbalisant alleen zichzelf in gevaar heeft gebracht. Ter aanvulling: beide knieen zaten gewoon aan de tank en niet op de weg ;)

Nu ben ik benieuwd wat jullie mening hierover is. Ik ben redelijk op de hoogte van de verkeersregels, maar ik vind dit een discutabele beslissing. Een bekeuring voor overschrijding van de max. snelheid met 8km/u zou m.i. het enige harde kunnen zijn waarvoor een bekeuring wordt uitgeschreven.

Wat vinden jullie hiervan?

7
Over dit forum... / Discussie Huisregels
« Gepost op: 28 oktober 2009, 11:46:19 »
Klasse Marco, ik pak de handschoen op ;)

Ben het eens met het merendeel van de huisregels. Zit alleen nog even in mijn maag met de "copyright" notice. Natuurlijk kan het niet de bedoeling zijn om allerlei materiaal zomaar te posten, maar wat te doen met servicemanuals ed? Ik vind het belangrijk dat iedereen de beschikking kan hebben over dergelijke documenten (immers bij een motor van 15k euro mag je best een stapeltje papieren krijgen over hoe het ding in elkaar zit), maar volgens mij mag het formeel niet.

Hoe denken we hierover met zijn allen?

8
Overig / Xenonlampen
« Gepost op: 05 oktober 2007, 11:28:18 »
In Scheveningen hebben een aantal mensen mij gevraagd hoe ik de Xenonlampen gemonteerd had. Welnu, ik heb iets gevonden waar je met behoud van de normale fitting en elektronische installatie tch xenonlicht kan monteren voor een schappelijke prijs.

www.xenonlamp.nl

Ik maak zelf gebruik van de 55W 7500K lampen. Zitten er inmiddels 5000 km op (met een hoop Italiaans gestuiter) en bevallen goed.

Als er veel geinteresseerden zijn, kunnen we wel eens kijken of we iets met een inkoopactie kunnen.

9
Overig / Terugroepactie Augustus 2007
« Gepost op: 13 augustus 2007, 11:41:26 »
In Engeland kregen MT rijders vandaag een brief van Yamaha met daarin het volgende:

As part of Yamaha,s policy of constantly monitoring the quality and performance of its products, we regret to announce that the factory has identified a potential defect with your macine whereby under certain circumstances the suspension link arm bearing housing, may become weakened, particularly when exposed to road salt in winter months. In extreme cases this may result in a crack developing in the link arm bearing housing and ultimately breaking, which could potentially cause the rear suspension to collapse.
For safety reasons therefore, we would like to advise you to contact your authorised yamaha dealer at your earliest convenience, quoting your machines chasis number and current mileage to arrange a mutually convenient appointment for them to replace the suspension link arm and associated parts with new modified components.


Iemand in Nederland al zoiets ontvangen??

10
Overig / Stickers
« Gepost op: 13 augustus 2007, 10:03:51 »
Ik begin me steeds meer te irriteren aan de waarschuwingsstickers die Yamaha op de tank heeft geplakt. Helaas heeft de vorige eigenaar die niet verwijderd bij aflevering.

Ik vraag me af of weersinvloeden de tanklak iets verkleurd hebben en dat wanneer je de sticker verwijdert, onder de sticker een andere kleur lak zit dan eromheen.

Iemand enig idee?

11
MT01 nieuws / Engelse MT-owners site
« Gepost op: 26 maart 2007, 20:06:20 »
Voor zowel de MT-01 als de MT-03 en de MT-0S:

http://www.mt-owners-club.org.uk/

Grtz!

12
Overig / Aceton op de uitlaat hitteschilden?
« Gepost op: 07 maart 2007, 12:54:40 »
Afgelopen weekend is mijn handschoen bij het tanken op de koperen hitteschilden gevallen. Uiteraard niks door gehad, totdat ik in een regenbui trechtkwam en een erg natte hand kreeg. Je raadt het al: de het hitteschild was warm...en daar kon de handschoen niet tegen.

Handschoenen zijn inmiddels vervangen, maar ze hebben een zwart goedje achtergelaten op het hitteschild....hebben jullie enig idee of aceton helpt en of het kwaad kan om te gebruiken op het hitteschild?

Alle tips zijn welkom!

13
Overig / Pekelbescherming
« Gepost op: 17 november 2006, 18:01:16 »
Hallo allemaal,

Nu de winter weer een beetje voor de deur staat (zou je niet zeggen met de huidige temperaturen), ben ik benieuwd wat jullie doen aan pekelbescherming. Ik lees goede verhalen over ACF-50 en Corrosion Block (wat is het verschil trouwens?), maar misschien hebben jullie nog wel andere ideeen....

Buiten "niet rijden" natuurlijk....want 4 maanden niet rijden trek ik niet hoor ;)

14
Overig / Lekke voorvork keerring....Fabrieksgarantie of niet?
« Gepost op: 31 oktober 2006, 16:40:01 »
Hallo,

Ik heb de keerring van mijn linker voorvorkpoot lek, kwam erachter bij het laten vervangen van mijn voorband. Inmiddels een afspraak gemaakt bij de dealer, maar die durfde mij niet te garanderen dat deze reparatie onder de garantie viel, omdat dit een slijtage onderdeel zou zijn.

Nu vind ik het zowieso wel erg snel, 15000 km in anderhalf jaar en de keerring is lek, maar goed als het echt zo is, is het niet anders.

Heeft iemand van jullie hier ervaring mee (al dan niet met de MT-01)? En wat vinden jullie, hoort dit garantie te zijn?

15
MT01 nieuws / Engelstalig Yamaha MT-01 Forum
« Gepost op: 25 oktober 2006, 20:48:00 »
Zoals aangekondigd in het werkplaatshandboek topic hierbij de link: http://autos.groups.yahoo.com/group/MT-01/

Pagina's: [1] 2