Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Baci

Pagina's: [1] 2 3 ... 5
1
Overig / Papa Berry
« Gepost op: 12 april 2018, 17:35:27 »
 Gefeliciteerd Gerda en Berry met jullie dochter Lyana  8) ;D :-*

2
Overig / Berz overleden...
« Gepost op: 15 december 2017, 20:07:48 »
Vandaag het trieste nieuws gekregen dat Berz , Karsten, is overleden  :'( Karsten was Admin van het Donnermeister forum en mede organisator van het EOD 2015. Ik wil namens het NL forum een krans laten maken. Als iemand een bijdrage wil leveren graag een pb naar mij..

3
Overig / BPM
« Gepost op: 17 oktober 2016, 18:38:35 »
Ik heb de laatste maanden gehoord dat de EU de prijzen van voertuigen wil samen trekken. Dit zou inhouden dat de BPM in Nederland verlaagd zou worden en de bruto voertuigprijzen min of meer gelijk getrokken zouden worden. Ik heb nog nergens gelezen dat de BPM in Nederland verlaagd is maar toen ik vanmiddag BPM aangifte deed voor de SP uit ItaliŽ kwam ik op de site van de belastingdienst bijna 150,- goedkoper uit dan de rekenmethode die ik een paar jaar geleden heb gebruikt voor de MT die ik uit Schotland heb gehaald  ??? Voor de zekerheid nog een keer na gerekend en blijkt dat er sinds januari 2016 toch iets veranderd is ! Dit zou moeten inhouden dat alle voertuigen in NL dus goedkoper zouden moeten worden ?

4
Overig / mijn vriend....
« Gepost op: 19 september 2015, 18:47:20 »
ik ben echt sprakeloos....mijn goeie vriend Rainer ( SuJo) van het Donnermeister forum is vandaag dodelijk verongelukt met zijn MT  :'( Ik weet dat een aantal mensen hier hem ook goed kennen. Ik ga sowieso naar de begrafenis, als er meer mee willen, laat maar even weten. baci1100@hetnet.nl

5
MT01 nieuws / MT campagne...
« Gepost op: 29 mei 2015, 12:08:38 »
het schijnt dat er binnenkort een MT campagne aankomt  ;)
Ik kreeg via Hans van Yamaha EU de vraag of hij de beschikking kon krijgen over de NAW gegevens van onze leden!
Dit houd dus in, volledige naam, adres en email. Er word verder niks mee gedaan is voor 1 malig gebruik !!!!

Degenen die interesse hebben en vrijwillig die gegevens willen afstaan graag deze naar Big Smile sturen, zodat we een lijst kunnen maken en die door kunnen sturen naar Yamaha.

Gegevens moeten uiterlijk 12-6 binnen zijn.

6
MT01 nieuws / had ik maar...
« Gepost op: 19 maart 2015, 18:28:41 »
..Tja, had ik het maar geweten......dan had ik 2 jaar geleden ingebroken bij van Meel en het OS conceptmodel gestolen !!!Vanwege het EOD ben ik druk bezig geweest om via de marketing manager van Yamaha Europa het conceptmodel naar Willingen te krijgen. Het enige wat bekend was dat dat model jaren hier op Schiphol Rijk bij Yamaha Europa heeft gestaan en nadat hij bij van Meel heeft gestaan, weer terug naar Japan is gegaan.
Het blijkt nu dus zo te zijn dat er 4 conceptmodellen waren !!!


1 van die 3 andere ken ik ook...Die andere 2 heb ik denk ik nooit gezien... ???

na heel veel heen en weer gemail , bericht gekregen uit Japan van K. Hanabusa...hoge pief bij YMC !
Alle conceptmodellen van de MTS reeks, zoals ze het intern noemen, zijn afgelopen jaar vanwege de stricte Tax Regulations in Japan.....................de SHREDDER in gegaan !!!  :'( :( >:(

Echt belachelijk !!! Ik heb het hier in Diemen wel eens gezien...stonden 200 Yamaha scooters...allemaal klaar voor de shredder na het testen! ook de Stage 3 van de zwarte cross is na dat evenement gewoon de shredder in gegaan ... :'(

7
Overig / Uitnodiging...
« Gepost op: 15 maart 2015, 17:50:07 »
Tja, ook IK ontkom er niet aan.....zaterdag 11 april komt Abraham voorbij  :-\
Ik heb inmiddels heel veel goeie vrienden en vriendinnen over gehouden sinds ik ruim 5 jaar geleden lid van dit forum ben geworden  8)
Bij deze wil ik dan ook iedereen uitnodigen om dit "heuglijke" feit samen met mij en Blondie te vieren  ;D

Iedereen is van harte welkom zaterdag 11 april vanaf 20.30 uur !!! Partners zijn natuurlijk ook welkom  ;)
Locatie:

Roskam BV
Kruisweg 475
1437 CL Rozenburg bij Schiphol !

Graag wel even laten weten via PB of email  baci1100@hetnet.nl  , liefst voor volgend weekend ivm aanschaf drank etc  :P

8
Overig / belasting aangifte...
« Gepost op: 09 maart 2015, 20:42:17 »
heb ik mijn belastingaangifte ingevuld.......blijk ik iets fout gedaan te hebben  :(
Maar ik ben er al achter....ben mijn ex vergeten  :P ;D ;D ;D

9
Overig / Kawasaki MT-01....
« Gepost op: 02 maart 2015, 21:49:33 »

10
Overig / Voor de kenners...
« Gepost op: 15 september 2014, 22:39:47 »
Probeer deze vragen eens te beantwoorden zonder gebruik van Google, werkplaatshandboek etc !!!
http://www.nerdtests.com/mq/uttake.php?id=72477

11
Overig / Juridisch vraagje
« Gepost op: 20 november 2013, 20:11:29 »
ik heb zoals bijna iedereen weet 3 MT's. 1 ervan heb ik in mei gekocht en 1 dag later gereserveerd voor een klant van me die hem graag wilde kopen. In juli heeft hij bijna de helft aanbetaald ( 3000,-) . Sinds die dag heb ik niks meer van hem vernomen...en krijg geen contact meer met hem ! blijkt dat het zakelijk niet goed gaat en ze op het randje van faillissement bungelen  :(

Dat ding begint me aardig in de weg te staan en ik wil er echt vanaf!  Van anderen heb ik gehoord dat hij zijn rijbewijs nog steeds niet heeft.
Ik kan hem nu moeilijk op MP aanbieden, hij is immers verkocht, toch ?

Maar stel dat hij zegt dat de koop toch niet doorgaat, om welke reden dan ook, hoe dan verder???
Ben ik verplicht om de aanbetaling ( of een deel ervan ) terug te betalen of is hij verplicht om hem voor de mondeling afgesproken vraagprijs over te nemen ?

Ik weet dat ik natuurlijk wat sterker sta. Ik heb een MT met papieren op mijn naam, 3000 aanbetaling op zak, maar ik wil dit wel netjes oplossen !!!

12
Overig / ff schrikken !!!
« Gepost op: 29 mei 2013, 20:29:16 »
Ik was vanavond op weg naar de zaak om de OS naar origineel om te bouwen. Draai de A5 op achter een Moto Guzzi Breva 1100. Die aansluiting met het nieuwe gedeelte van de A5 is nieuw. De Guzzi rijd over de witte nieuwe strepen, terwijl het de halve dag geregend heeft....gevolg kun je raden  :'( Glijd weg, maakt een highsider en stuitert via de vangrail de weg weer op !!!


Tot de ambulance en de politie kwam, ben ik bij die man blijven zitten. Hij was totaal in shock en wist niet wat er gebeurt was!
Hij rijd al 30 jaar motor en heeft 3 Guzzis en nog nooit een ongeval gehad  :( Hij heeft wel 20 keer gevraagd hoe het met zijn motor was .....die is helaas overleden.
Zelf heeft ie het er hopelijk goed afgebracht, hij had enkel pijn aan zijn rechterarm. Maar zijn pak en helm was niks meer van over  :o
Zo zie je maar weer dat een ongeluk in een klein hoekie zit..... :'(

13
Overig / Weer zo'n vooroordeel :-(
« Gepost op: 19 maart 2013, 22:03:13 »

14
Overig / om erbij te hebben..
« Gepost op: 16 december 2012, 22:13:28 »
Leuke motor om erbij te hebben  8) Stuk goedkoper dan de MS !!!

http://ducati.nl/bikes/hypermotard/hyperstrada/index.do

15
Overig / Dilemma...
« Gepost op: 15 oktober 2012, 22:07:47 »
Zoals iedereen weet heb ik 2 MT's waarvan ik met de tweede heel erg veel plannen heb! Denk dat ie mooier word dan degene die ik nu heb...als alles mee zit  ;)
2 MT's rijden heeft weinig zin dus ik ben nu al bezig om te kijken wat ik naast mijn MT als tweede bike erbij zou willen  8)

Gewoon om af en toe eens op iets anders te rijden  ;D

Diavel vind ik mooi maar veel te duur! Duc Street Fighter ook mooi maar een beetje iel  :-\

Voorkeur gaat uit naar KTM RC8 of Benelli R 160 ! iemand hier ervaring mee ?

Pagina's: [1] 2 3 ... 5