Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - biker_bob

Pagina's: [1]
1
Stel je voor... / biker_bob stelt zich voor
« Gepost op: 02 februari 2013, 22:00:45 »
Sinds afgelopen oktober ben ik de trotse bezitter van een MT-01, en wel een in een bijzondere uitvoering. Straks meer daarover.
Mijn naam is Bob Kramer, ik woon in Haarlem, en ben niet meer één van de jongsten (geb. 1945). Vanaf mijn 18e jaar heb ik verschillende motoren gehad:
   Begonnen met een Sparta, met Victoria 250 cc tweetakt
   Norton ES2 van 1953, 500 cc eencylinder viertakt
   Norton Commando fastback uit 1969, 750 cc tweecylinder
Op mijn 37e de Commando van de hand gedaan, en niet meer van plan motor te gaan rijden.
Zeven jaar geleden toch de draad weer opgepakt, met de aanschaf van een Ducati Monster 900i.e.
Een jaar later bijgekocht: Bimota YB11 (met viercylinder Yamaha motorblok).
Al die jaren was ik in het bezit van een cabriolet, Triumph TR 6 uit 1972. Deze auto heb ik in 1977 aangeschaft, deze was toen 5 jaar oud, en verkocht afgelopen oktober. Een bijzonder leuke auto, maar in de praktijk reed er nog geen 500 km per jaar mee.
Dus na de verkoop vroeg ik mij af: is er ruimte voor iets nieuws. Na wat oriënterend zoeken op internet zag ik mijn huidige MT-01 kenteken MR-BL-98, bij Axel bike shop in Heerhugowaard. Zie foto*. Op de foto vielen mij met name de luchtinlaten op (nog niet eerder gezien). Afspraak gemaakt voor bezichtigen en proefrit, en ik was verkocht…
Helaas kon Axel mij weinig bijzonderheden over de motor vertellen. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de geschiedenis van mijn motor.
Inmiddels ben ik via het forum in contact gekomen met “Karel”, die de eerste eigenaar blijkt te zijn geweest van mijn MT. Via hem hoop ik e.e.a. aan nadere bijzonderheden te weet te komen.
Ik ben lid van de Ducati club Nederland, meer dan 4000 leden. Dat gaan wij met de MT bezitters niet halen… Hoewel ik beslist niet alle meetings bijwoon, hoop ik dat via dit forum af en toe bijeenkomsten worden georganiseerd, om zo mederijders te spreken en ervaringen uit te wisselen.
[img][img]*Ik wilde een afbeelding van mijn MT-01 bijvoegen, maar ben er nog niet achter hoe ik dit gedaan krijg. De knop “afbeelding toevoegen” bij het berichtenvenster levert [img]/[img] op; met “copieren” en “plakken “ vanuit mijn HD lukt het niet…

Pagina's: [1]