Auteur Topic: HUISREGELS  (gelezen 2402 keer)

marco

 • Administrator
 • *****
 • Berichten: 364
  • Bekijk profiel
  • http://mt01.valenkamp.nl
HUISREGELS
« Gepost op: 28 oktober 2009, 11:04:15 »
Post regels
  Voordat je gaat posten dien je eerst het forum te doorzoeken. Jouw vraag of opmerking kan al eerder gepost zijn, bediscussieerd zijn of zelfs opgelost zijn.

  Posts moeten on-topic zijn m.b.t. het forum en de thread waarin je post. Moderators mogen verkeerde posts naar de juiste locatie verplaatsen of verwijderen.

  Het is niet toegestaan om te reageren op topics die de status
[opgelost] hebben, mits de toevoeging een toegevoegde waarde heeft voor de huidige oplossing.[/list]
  Moderators mogen verkeerd geplaatste posts naar de juiste locatie verplaatsen of verwijderen. Als je zelf ontdekt hebt dat je verkeerd geplaatst hebt, vraag dan aan moderator van het betreffende forum via PM of de post verplaatst kan worden. Plaats in ieder geval zelf geen nieuwe.

  Maak een adequaat onderwerp aan dat duidelijk weergeeft waar je post over gaat. Iets als 'Help' of 'Waarom werkt dit niet' zijn GEEN goede onderwerpen.Alhoewel de administrators en moderators hun best doen alle posts te bekijken en posts die niet aan de regels voldoen te verwijderen, is dit op een forum een vrij lastige taak. Alle berichten geven dan ook het standpunt van de auteur weer en de eigenaars van het forum kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de berichten.

Community regels
  Ben je nieuwkomer op dit forum, stel je dan voor in het ‘Stel je voor…’ forum met wat algemene informatie.

  Help anderen. Dit forum is een gemeenschap en dit werkt het beste wanneer mensen informatie delen.

  Wees geduldig. Alle deelnemers van dit forum gebruiken dit forum en nemen in hun eigen tijd deel aan discussies.

  Geef feedback. Als iemand je helpt door bijvoorbeeld een vraag te beantwoorden, probeer dan een reactie te geven waaruit blijkt of de oplossing heeft geholpen of niet.

  Wees vriendelijk voor nOObs (nieuwkomers). Val ze niet aan omdat ze de forum regels niet toepassen maar wees hen welkom in de gemeenschap en wijs hen vriendelijk op eventuele regels.

  Maak duidelijk aan de lezers van je thread of je probleem is opgelost en bedank de mensen die je hebben geholpen. Vermeld tevens hoe je probleem is opgelost.

  Het hele forum is niet bedoeld voor schelden, grof taalgebruik en beledigingen. Als je een plaats nodig hebt om je problemen eruit te gooien dan is dat prima, maar let op je taalgebruik. Misbruik of beledigingen zijn niet toegestaan.


Streng verboden

  Geen Spamming - Post geen advertenties in de forums tenzij je deze plaatst in het ‘commerciële forum’.

  Geen Flaming - Post geen beledigende, grove, vulgaire, haatdragende, racistische, seksistische of obscene berichten in het forum.

  Geen Crossposting - Je posts vallen maar in één categorie. Het is dus niet nodig om dezelfde post in meerdere forums te posten.

  Geen Illegale zaken - Post geen materiaal waar copyrights op rusten of links naar websites met illegale software.

  Geen posts die aanmoedigen tot verkeersgevaarlijk gedrag/verkeersovertredingen/crimineel gedrag.

  Als je iets doet wat onder bovenstaande punten valt dan zal dat verwijdering van het bericht tot gevolg hebben. Eventueel kan een gebruiker toegang tot dit forum ontzegd worden middels een IP-ban.Technische regels
  Het verwijderen van verouderde berichten zal plaatsvinden 'wanneer nodig' om zo optimale prestaties van het forum en zoekopdrachten te verkrijgen.


Regels, Moderators & Administrators
  Veranderingen aan deze regels kunnen alleen gemaakt worden door de eigenaar van deze site, aangezien hij ook degene is die bij wet aansprakelijk is.

  Moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen threads sluiten en/of verwijderen, kunnen ze verplaatsen, bewerken en sticky maken.

  Administrators zijn de mensen die de technische achtergrond van het forum verzorgen.

  Als je denkt dat iemand zich niet aan de regels houdt, rapporteer de post dan aan de administrator.

  Als zij dit nodig achten in het belang van het forum, dan kunnen de beheerders van het forum altijd, zonder opgaaf van reden posts, threads of zelfs gebruikers van dit forum verwijderen.

  Administrators kunnen indien zij dit nodig achten PM berichten van de forumleden inzien.

  Als je denkt dat de beheerder zijn macht misbruikt, wees dan vrij een andere website te bezoeken.


Afsluitende woorden
  Veel plezier op de forums, door anderen te helpen kun je zelf ook veel leren.

  Als je niet zeker bent over deze regels, neem dan gerust contact op met de administrator.