Alle leds hebben een relais of een weerstand nodig. Anders knippert er niks 
wat ik nooit heb begrepen is dat als alle leds dat nodig hebben, dat dat niet gewoon 'ingebouwd' wordt in led knipperlichtjes etc. of tenminste al ergens bij het kabeltje zit als het er niet 'in' past.
Het probleem is dat veel motoren (en/of auto's) geen knipperrelais hebben welke belasting onafhankelijk werkt, maar een goedkoop bimetaaltje.
Zo'n bimetaalje is niets anders dan een metalen plaatje dat krom buigt door het warm worden van de "grote" stroom die er door heen loopt. Dan buigt het metaal zodat de stroomkring wordt verbroken en daardoor buigt het metaal weer terug zodat het lampje weer stroom krijgt.
Je begrijpt dat het knipperen van het bimetaaltje afhankelijk wordt van de stroom die er door loopt. Veel stroom = langzaam knipperen, weinig stroom = snel of niet knipperen. Nu trekken vier lampjes van 5W ongeveer 1,7 A. Als de knipperlichten zou vervangen voor lampjes van 10W zou de stroom twee keer zo groot worden 3,4 A en je knipperlichten gaan dan heel langzaam knipperen. Nu zijn de meeste led lampjes heel zuinig en gebruiken dus maar 50 mA of iets dus met zo een kleine stroom gaat dat ledje nooit knipperen omdat het bimetaaltje niet warm wordt. De truc is nu dat je een hele zware weerstand parallel aan het ledje aan sluit zodat door deze weerstand weer een grote stroom gaat lopen, zodat de boel toch gaat knipperen.
Nadeel hiervan is dat deze weerstanden erg heet kunnen worden (Pas op voor plastic kuip delen!) en dat deze weerstanden ook kunnen zorgen voor een spanningsval zodat er geen 12V maar 10 of 9V op het led lampje komt te staan. Dit heeft weer als consequentie dat het led lampje nu wel knippert maar heel zwak brand. Dus de beste oplossing is een knipper relais monteren die onafhankelijk van de belasting altijd in het zelfde tempo knippert. Je ledje krijgt dan zijn 12V en brand en knippert optimaal.